Preskoči na vsebino


2. ADVENTNA - 6. 12. 2020

2. ADVENTNA NEDELJA - 6. 12. 2020

IZRAVNAJMO STEZE ZA GOSPODA

Jezusu je pripravljal pot Janez Krstnik, danes pa smo mi kristjani tisti, ki morajo izravnati steze za Gospoda. Nova evangelizacija se ne more uresničiti brez življenja iz krstne milosti in brez zaupanja in vere v Jezusa Kristusa, ki je jedro slehernega oznanjevanja.

Godovi med tednom:

V ponedeljek goduje sv. Ambrož, škof in cerkveni učitelj; v torek slovesni praznik Brezmadežnega spočetja Device Marije; v sredo sv. Furier, redovni ustanovitelj; v četrtek Loretska Mati Božja; v petek sv. Damaz, papež; v soboto Devica Marija iz Gvadalupe. Danes teden 3. adventna nedelja in god sv. Lucije, mučenke.

Še vedno veljajo proti koronski ukrepi. Če se bo kaj spremenilo, bomo objavljali sproti. Spremljajte nas na naši spletni strani, na Facebooku in pa tudi na oglasnih panojih pred cerkvijo.

Farna cerkev je odprta vsak dan od 10. do 17. ure. Na mizi pod korom lahko dobite Družino, Ognjišče, koledarje, kadilo itd. Na mizi ob steni pa imate na voljo razno brezplačno literaturo.

Ker se bližajo prazniki, bomo ta teden duhovniki na razpolago za spovedovanje vsak dan od 16. do 17. ure. V naslednjem tednu pa bomo ta termin razširili.

Sveto obhajilo lahko prejmete zaenkrat ob nedeljah med 10. in 11,30. uro.

Zaenkrat lahko sveto mašo spremljate na Facebooku vsak dan ob 18. uri, ob nedeljah pa ob 9. uri dopoldan.

Na Facebooku lahko vidite tudi galerijo vaših adventnih venčkov. Tiste, katere boste še poslali, pa boste lahko videli naslednji teden.

Naj vas vse spremlja Marijino varstvo in Božji blagoslov.

Lokacija: